17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023

Dezbatere publica despre traficul rutier si pietonal din Pascani

 

Dezbatere publica importanta pentru cetatenii municipiului Pascani. Administratia locala a postat pe site-ul institutiei un proiect privind Planul de Mobilitate Urbana al municipiului si al zonei urbane functionale pentru periaoda 2021 -2027. 

Documentul cuprinde date importante privind situatia transportului public local, a cailor de acces, a masinilor si a parcarilor precum si o serie de solutii pentru fluidizarea traficului rutier. Strategia a fost realizata de firma de ospecialitate, contractul fiind incheiat in iunie 2022. Cetatenii sunt invitati sa trimita propuneri si sugestii pe adresa de email a institutiei, prin Posta sau sa le depuna  la Ghiseul Unic, pana pe 18 aprilie a.c. iar proiectul va fi supus aprobarii cel mai probabil in sedinta de la sfarsitul lunii aprilie a.c. 

Planul de Mobilitate Urbana are 285 de pagini, cu unele informatii mai greu accesibile. Deocamdata nu este si o prezentare pe scurt, mai accesibila publicului larg iar in referatul de aprobare semnat de primar nu sunt informatii concrete privitor la proiectele care ar ruma sa fie implementate.

Mai multe informații găsiți aici:

 

Alte articole

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...

Sedință ordinară la Târgu Frumos, pe 27 septembrie – DOC

Legislativul local din orașul Târgu Frumos se întrunește miercuri,...