27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Deputatul Sorin Nacuta, cabinet parlamentar la Targu Frumos

Comunicat: Am inaugurat și sfințit sâmbătă 23.Iulie.2022 Biroul Parlamentar din orașul Târgu Frumos, în prezența președintelui PNL IAȘI, Alexandru MURARU, senatorului Liviu BRĂTESCU, vicepreședinții Consiliului Județean Iași, Sorin AFLOAREI și Marius Sorin DANGĂ, primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali.

După deschiderea Biroului Parlamentar din Municipiul Pașcani am constatat că cetățenii îsi doresc un dialog constant cu parlamentarii, că au inițiative demne de luat în considerare, iar unele probleme personale au nevoie de susținere oficială și consiliere juridică, pentru a fi rezolvate. Din acest motiv, atât eu cât și colegii parlamentari PNL de Iași, am luat decizia să deschidem cabinete și în alte localități decât în cele două municipii ale județului.

Biroul parlamentar de la Târgu Frumos va deservi cetățenii din oraș și din toate comunele învecinate, indiferent de opțiunile politice și de etnie. Țin să apreciez prezența la eveniment și a d-lui Feodot Nicola, reprezentantul comunității lipovenești, o comunitate cu o pondere de 10% din populația orașului, iar cu acest prilej, în prezența conducerii Consiliului Județean, a adus în discuție situația Pieței Agricole Angro din Iași, care se află într-o locație și o stare improprii pentru această activitate de interes pentru comunitatea ce o reprezintă.

Așa cum am convenit cu președintele Organizației PNL Târgu Frumos, Tudorel Drobotă, programul Biroului Parlamentar va funcționa în fiecare marți între orele 8-12 și joi între orele 12-20, când cetățenii se pot înscrie în audiențe, iar în zilele de vineri și sâmbătă, atunci când parlamentarii au activitate în circumscripții, voi fi prezent la întâlnirile cu cetățenii.

Date de contact:

Adresă: str. Cuza Vodă, bloc 7-8-9 parter (sediul organizației PNL Tg. Frumos)

Tel: 0749 177 338

E-mail: sorin.nacuta@cdep.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...

Deputatul Sorin Nacuta: ,,Amenajarea Hidroenergetică Paşcani’’ din nou în atenție

În urma demersurilor repetate, către Ministerul Energiei și Guvernul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow