9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Deputatul Nacuta, bilant pentru anul 2022 -VIDEO

Singurul parlamentar pascanean care reprezinta municipiul in legislativul Romaniei si-a prezentat, public, raportul de activitate pentru anul trecut. In cadrul unei conferinte de presa, organizata pe 30 ianuarie a.c. deputatul PNL Sorin Nacuta a spus ca anul 2022 a fost dificil si plin de provocari, cu o inflatie mare si un razboi la granita si ca in acest context au fost necesare masuri urgente si adecvate.

Deputatul pascanean a vorbit si despre activitatea s-a parlamentara. El a spus ca pana in prezent este initiatorul si coinitiatorul a 99 de proiecte legislative din care 20 au fost deja promulgate. Ultimul dintre ele a intrat invigoare recent si are ca obiect reglementari privind activitatea de minerit.

In acelasi context parlamantarul liberal a spus ca anul 2023 a fost un an bun pentru finantarea investitiilor publice atat cu fonduri comunitare cat si guvernamentale. Printre obiectivele prioritare sunt si cele doua autostrazi care vor trece prin apropierea Pascaniului precum si finalizarea lucrarilor la barajul de la Lunca Pascani.

Mentionam ca Sorin Nacuta este deputat PNL din 21 decembrie 2020. Face parte din Comisia pentru politica economica si Comisia pentru antreprenoriat si turism, unde ocupa si functia de vicepresedinte precum si din grupurile parlamentare de prietenie cu Bulgaria, Polonia si Islanda.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow