22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

De Paşte, toate drumurile duc la mare: CFR Călători a anunţat că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral

În minivacanţa de Paşte toate drumurile duc la mare! CFR Călători a anunţat ieri că românii din toate colţurile ţării vor avea legături directe spre litoral, începând cu 30 aprilie.

CFR Călători a anunțat luni că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște.

De asemenea, compania suplimentează cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații. Astfel, în perioada 30 aprilie – 4 mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Mai mult, incidenţa este în municipiul Constanța, pentru ultimele 14 zile, este de 3,75 cazuri la mia de locuitori, în scădere față de ieri când a fost raportată incidența de 4,1 de cazuri la mia de locuitori. La nivelul județului Constanța, incidența este de 2,85 cazuri la mia de infectări, în scădere față de ieri când a fost 3,04 infectări la mia de locuitori.

Astfel, municipiul Constanța a scăzut sub pragul de 4 cazuri la mia de locuitori și vom putea scăpa de restricțiile de weekend. Constatarea pentru ieșirea municipiului de sub restricții de se va face la final de săptămână. Având în vedere că incidența la nivel de județ a scăzut sub 3 cazuri la mia de locuitori, vom scăpa și de restricțiile specifice pentru zona roșie.

Sursa Observator

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow