24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

De ce se întrerupe lumina pe străzi, noaptea

Neînţelegerile dintre EON şi societatea contractată de Primăria Paşcani pentru întreţinerea reţelelor de iluminat stradal, au ca rezultat numeroase neajunsuri suportate de contribuabili. Mai mulţi locatari din suburbia Sodomeni au reclamat faptul că pe câteva străzi becurile sunt aprinse seara doar câteva ore apoi sunt stinse după ora 23.00. Din acest motiv cei care merg sau vin de la muncă se deplasează cu dificultate pe străzile cufundate în beznă. Situaţii asemănătoare, au fost semnalate şi pe alte străzi din municipiu, mai ales în cartierul Aerodrom şi suburbii.
BIT TV a întrebat autorităţile locale dacă în aceste zone este sau nu programată întreruperea iluminatului stradal pe timp de noapte sau sunt alte motive. Edilul municipiului susţine a aflat de la jurnalişti de aceste probleme si că ele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp. Edilul municipiului spune că sunt neînţelegeri mari între EON şi societatea care se ocupă de mentenanţa iluminatului stradal deoarece încă nu a fost finalizat procesul de predare primire a reţelelor. De asemenea ar urma să fie făcute actualizări privind deschiderea şi închiderea sistemelor, după trecerea la ora de iarnă.
Primarul Dumitru Pantazi susţine că în perioada următoare serviciul de iluminat stradal va fi delegat unei societăţi cu obligaţia de a face investiţii semnificative pentru modernizarea reţelelor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI