elefant.ro
More

  CUPLURILE DE AUR DIN DELENI, PREMIATE (video)

  Momente deosebite pentru nouă cupluri din comuna Deleni. Administrația locală a premiat familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Festivitatea este una cu tradiție, având în vedere că prima manifestare de acest gen a fost organizată în anul 2008.

  Evenimentul  a debutat cu o slujba religioasă, la o biserica din localitate. Edilul comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu a ținut un mic discurs despre importanţa zilei şi despre exemplul pe care sărbătoriții îl oferă .

  Cei care și-au unit destinele în urmă cu jumătate de secol au fost sărbătoriți cu șampanie, tort, flori și cadouri. Ei au primit diplome de fidelitate, câte un plic cu bani și câte un tablou-portret.

  Mai apoi, cu toții s-au îndreptat spre sediul Primăriei Deleni, unde a avut loc o slujba de sfințire a sediului instituției.

  Ziua a fost încheiată cu veselie și muzică bună, la un restaurant din localitate, cu o petrecere organizată  în cinstea cuplurilor care au reuşit să respecte legământul ,,la bine şi la greu” preț de o jumătate de secol .

   

  CUPLURILE DE AUR DIN DELENI, PREMIATE

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Criza economică din România, după 5 luni de pandemie: de unde mai sunt bani de pensii

  Conform celui mai recent set de rapoarte publicate de Ministerul Finanțelor, situația financiară a României este departe de a fi roz. Indiferent de parametrul...

  Medic, despre faptul că tot mai mulţi români sunt afectaţi de diabet: „Există un cult al mâncării bogate”

  Peste 10% din populaţia României suferă de diabet, arată cele mai recente statistici, însă, în realitate, cifrele sunt mai mari, susţin specialiştii. Un motiv...

  Eleva premiantă care creează roboţi şi le predă copiilor informatică. Este autoare a mai multor programe de învăţare

  Alina Duca, o elevă de liceu din Paşcani, a câştigat trei ani la rând concursul naţional de matematică „Nicu Şerban“, iar acum se pregăteşte...

  Opinii