Momente deosebite pentru nouă cupluri din comuna Deleni. Administrația locală a premiat familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Festivitatea este una cu tradiție, având în vedere că prima manifestare de acest gen a fost organizată în anul 2008.

Evenimentul  a debutat cu o slujba religioasă, la o biserica din localitate. Edilul comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu a ținut un mic discurs despre importanţa zilei şi despre exemplul pe care sărbătoriții îl oferă .

Cei care și-au unit destinele în urmă cu jumătate de secol au fost sărbătoriți cu șampanie, tort, flori și cadouri. Ei au primit diplome de fidelitate, câte un plic cu bani și câte un tablou-portret.

Mai apoi, cu toții s-au îndreptat spre sediul Primăriei Deleni, unde a avut loc o slujba de sfințire a sediului instituției.

Ziua a fost încheiată cu veselie și muzică bună, la un restaurant din localitate, cu o petrecere organizată  în cinstea cuplurilor care au reuşit să respecte legământul ,,la bine şi la greu” preț de o jumătate de secol .

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider