Cupa Moș Crăciun la patinaj, în Pașcani

A ajuns și în acest an Moș Crăciun pe la mai toți copiii iar dacă nu a reușit să ajungă cu siguranță a trimis un spiriduș care să lase cadoruile. La Pașcani, pentru că avem patinoar, în ziua de Ajun a avut loc competiția pe patine, unde au participat zeci de persoane, de la cei mai mici 7 – 10 ani până la cei pentru care vârsta nu contează. La final s-au acordat premii în diplome, cutii cu bomboane și cupe. Unul dintre sponsori a fost chiar asociatul Crețu Manole.

Patinoarul din Pașcani este luat cu asalt în aceste zile când doritorii poftesc și la mișcare după mesele îmbelșugate. În după amiaza zilei de 24 decembrie, Clubul Sportiv Municipal împreună cu Primăria și Consiliul Local Pașcani au organziat Cupa Moș Crăciun la patinaj.

Înainte de a începe competiția, Bogdan Mandric a prezentat regulile și traseul ce trebuie făcut pentru ca cei mai buni să câștige unul din locurile pe podium. Participanții la categoriile de vârstă s-au acomodat cu ce trebuie să facă și apoi s-a dat start competiție.

După câteva minute bune s-au desemnat și câștigătorii. Cei mai buni au primit trofee. Premiile au fost cumpărate de cel care a venit cu patinoarul în Pașcani, Crețu Manole. Pentru toți cei prezenți a venit și trimisul lui Moș Crăciun care a adus bombone cu ciocolată.

Menționăm că patinoarul din Pașcani va fi deschis până spre finalul lunii februarie, iar în zile de sărbătoare, cei care poartă numele sfântului au acces gratuit pe gheață.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider