4.4 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 29, 2023

CSM Pașcani, la fundul sacului. Buget dublu cu echipa retrogradata

Clubul Sportiv Municipal Pașcani a ajuns la fundul sacului. Bugetul alocat pentru anul in curs a fost deja cheltuit si nu mai sunt bani pentru salarii si plata cheltuielilor curente. Subiectul a fost discutat in ultima ședință a legislativului local. Pentru a încheia anul, CSM Pașcani ar mai avea nevoie de 420 000 lei, a susținut unul dintre membrii Consiliului de Administrație al clubului, consilierul local Mihai Dediu. El a solicitat alocarea sumei din bugetul municipiului, dar propunerea nu a trecut la vot.

Dediu a atras atenția ca in momentul de fata, clubul are nevoie de un buget anual de cel puțin 2 milioane de lei

Pe ordinea de zi a fost un proiect de hotărâre de suplimentare a bugetului cu cca 2 milioane de lei, dublu fata de cât a alocat fostă adminsritratie in contextul in care echipa de fotbal a retrogradat in liga inferioara iar celelalte sporturi de la club nu prea fac performanta.

De cealaltă parte, primarul municipiului a propus spre aprobare o rectificare bugetară prin care clubul pascanean ar fi urmat sa primeasca doar 91 000 lei. Edilul a anunțat ca a solicitat realizarea unui audit intern si ca după primirea rezultatului va aloca sumele necesare pana la sfârșitul anului.

Nici propunerea primarului nu a trecut de votul consilierilor locali. Din acest motiv, proiectul va fi rediscutat in ședință extraordinara convocată vineri 6 octombrie de la ora 10.00.
Menționăm ca CSM Pașcani are 9 salariați 22 sportivi, 11 antrenori si 292 copii înscriși 8 secții sportive.

Alte articole