21.9 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Cotnari: Şi-a bătut soţia până a lăsat-o lată. Judecătorilor le-a spus că nici nu a atins-o

- Advertisement -

Un ieşean şi-a bătut soţia până a băgat-o în spital. Nonşalant, în faţa instanţei a spus că nici nu a atins-o. Certificatul medico-legal depus la dosar indica însă cu totul altceva. De-a lungul timpului, femeia fusese efectiv transformată în sac de box de către soţul ei. În iulie anul trecut, femeia sesizase la 112 faptul că, aflat în stare de ebrietate, soţul o lovise cu palmele peste faţă şi corp.

Constatările poliţiştilor din Cotnari, ajunşi la faţa locului, au fost însă inutile, pentru că femeia a menţionat ulterior că nu vrea să depună plângere. De Bobotează, femeia a fost agresată din nou, dar şi-a retras plângerea formulată. Faptele au luat o turnură aproape tragică la sfârşitul lunii trecute. Femeia a sunat din nou la 112 pentru a reclama violenţa soţului, care o lovise cu pumnii şi picioarele.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că situaţia este mai gravă decât în alte ocazii şi au solicitat intervenţia unui echipaj medical. Femeia a fost internată cu diagnosticul prezumtiv de „traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial grav”. Când şi-a mai revenit, femeia a solicitat intervenţia legii, prin emiterea unui ordin de protecţie, la dosar fiind depuse planşele foto care atestau agresiunea, ca şi relaţii furnizate de Poliţia Cotnari. În faţa judecătorilor, bărbatul a susţinut că nu şi-a lovit soţia, dar afirmaţiile sale nu au fost considerate credibile.

Magistraţii au apreciat că violenţa bărbatului se răsfrânge negativ şi asupra celor patru copii ai cuplului, făcând necesară separarea acestuia de întreaga familie. Judecătorii au dispus evacuarea bărbatului din locuinţa din satul Cireşeni timp de 6 luni şi obligarea lui la păstrarea unei distanţe de minim 50 de metri faţă de aceasta.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow