17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Deleni: Soacra a pus piciorul în pragul casei ginerelui: l-a dat ea pe mâna autorităţilor

După ce o femeie din Deleni a depus mai multe plângeri împotriva soţului său doar pentru a şi le retrage, mama acesteia s-a hotărât să ia taurul de coarne. A cerut şi a obţinute emiterea unui ordin de protecţie împotriva bărbatului violent.

Problemele dintre A.M.G. şi soţul său datează de câţiva ani buni. În august 2019, femeia a depus o plângere împotriva soţului, pentru „violenţă în familie”. A fost întocmit un dosar penal, dar cauza a fost clasată în scurt timp, din cauza faptului că femeia şi-a retras plângerea. Un an mai târziu, o nouă plângere a avut aceeaşi soartă. În septembrie 2020, în favoarea femeii a fost emis un ordin de protecţie pe 6 luni.

Ordinul a fost respectat de soţ, dar, după expirarea sa, scandalurile au reînceput. Acestea au culminat luni, când femeia a plecat la mama sa, împreună cu băiatul său. După scurt timp, la casa soacrei şi-a făcut apariţia ginerele, care a făcut scandal, ameninţând totodată că va incendia locuinţa. Soacra nu s-a lăsat intimidată, ci a pus mâna pe telefon şi a chemat poliţia. A doua zi, a şi solicitat Judecătoriei Hârlău emiterea unui ordin de protecţie.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow