25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 13, 2024

Controale rutiere în comunele din apropierea Pașcaniului

C.P. La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa, Poliției Municipiului Pașcani și Biroului Rutier Pașcani au acționat pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea actelor de violență, precum și pentru verificarea respectării prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.
În cadrul acțiunii au fost legitimate 84 de persoane, controlate 65 de auto și 12 atelaje hipo.

De asemenea, au fost efectuate 26 testări alcoolscopice.
Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 lei.
Spre exemplu, a fost depistată o femeie din comuna Heleșteni, care conducea un auto pe DJ 281 C, în localitatea Hărmăneștii Noi cu viteza de 79 km/h pe un sector de drum, unde limita de viteză este de 50 km/h. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 290 lei.

De asemenea, a fost oprit pentru control un tânăr din comuna Todirești, care conducea un auto pe raza localității Hărmăneștii Noi. În urma verificării documentelor s-a constatat faptul că acesta nu a transcris dreptul de proprietate în termenul prevăzut de lege, fiind luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.305 lei și măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70