1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Tineri specializați în furturi, arestați. Vor ajunge în fața judecătorilor din Hârlău

Doi tineri care au terorizat cetatenii din comuna Belcesti o buna perioada de timp prin furturile pe care le comiteau au fost arestati de oamenii legi. Ei vor ajunge in fata judecatorilor din Harlau pentru a da socoteala pentru faptele lor. 

Polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău și Postului de Poliție Belcești au identificat doi tineri bănuiți de comiterea de infracțiuni de furt calificat, respectiv complicitate la comiterea unora dintre aceste fapte, ce ar fi fost săvârșite pe raza com. Belcești.
Din cercetări a rezultat faptul că la data de 18 iunie 2022, unul dintre tineri ar fi sustras, dintr-un imobil, două brățări și un lanț de aur în valoare de 1000 lei.
De asemenea, la data de 31 octombrie 2022, acesta ar fi sustras, dintr-un imobil, articole vestimentare în valoare de 300 lei și 100 lei.
Totodată, la data de 05.01.2023, acesta ar fi sustras dintr-un bar, băuturi alcoolice și 200 lei.
În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 19 ianuarie 2023, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore şi introduși în Arestul I.P.J. Iaşi.
La data de 20 ianuarie 2023, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, cu propuneri legale.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat” informeaza IPJ Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow