Slider

Un nou consilier local in legislativul pascanean. In sedinta ordinara de astazi, alesii pascaneni au validat mandatul noului consilier, Constantin Nemtanu, de la PNL. Acesta a venit in conducerea municipiului in urma demisiei liberalului, Andrei Riznic, cel care a trimis o cerere in acest sens, la sfarsitul lunii septembrie.

Noul consilier liberal a precizat jurnalistilor ca intentioneaza sa se implice in proiectele de interes public pentru rezolvarea problemelor comunitatii. El a facut apel la calm si intelegere pentru dezbaterea proiectelor puse in discutie si aprobarea lor.

Mentionam ca actualul consilier, Constantin Nemtanu, are 57 de ani, este nascut in comuna Siretel, locuieste in Pascani si este de profesie jurist.

A fost ofiter la Politia Municipiului Pascani, din 1985 pana in 2008, este casatorit si are doi copii. In prezent, este antreprenor.

Mentionam ca legislativul local pascanean are in componenta 19 consilieri, majoritatea de la PSD, zece la numar, opt de la PNL si un singur ales de la PMP.

 

Slider