32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la ștrandul municipal. Decizia a fost luată in ședința care a avut loc in acesta seara de majoritatea membrilor Consiliului de Administrație. Urmează sa fie trimisa o adresa Consiliului Local Pașcani prin care se propune rezilierea contractului de administrare si revenirea ștrandului la Gospodăria Comunala.
S-a ajuns in acesta situație deoarece clubul nu poate desfășura activități comerciale si nu a fost modificat statutul in acest sens. Mai exact CSM nu poate încasa banii de intrare la ștrand si nici nu poate cheltui suma alocată astăzi de Consiliul Local, 192 000 lei pentru acoperirea cheltuielilor de amenajare a bazinului.
Problema a fost semnalata in plenul ședinței de consilierul Mihai Dediu dar primarul municipiului a insistat ca ștrandul sa rămână la CSM, fără sa fie clarificate aspectele juridice si financiare.

In acest context, este foarte posibil ca ștrandul sa nu fie redeschis duminica sau la inceputul saptamanii viitoare așa cum a anunțat viceprimarul Cristian Rățoi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...

Doua zile de sărbătoare la Cristesti

Doua zile de sărbătoare in comuna Cristesti. Pe 14 august...

O noua acțiune de dezinsecție, la Pașcani

Societatea locală de salubritate anunță o noua acțiune de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow