25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

CONDUCERE PROVIZORIE LA RAGCL PAŞCANI

Ultimele știri

Perioada de provizorat la conducerea regiei păşcănene de termoficare. Legislativul păşcănean a aprobat noul Consiliu de Administratire, după ce mandatul membrilor a expirat începând cu data de 1 septembrie. La propunerea consilierilor PSD, din noua conducere vor face parte aproape aceiaşi membri însă mandatul lor va fi provizoriu, pentru maxim 4 luni de zile, perioada în care trebuie organizate concursurile pentru ocuparea posturilor.

Au fost desemnaţi Gelu Nedelcu – foto , Sorin Nacuta, Laurenţiu Costan şi juristul Primăriei, Paul Apostol. De asemenea Ministerul Finanţelor urmează să îşi numească un reprezentant.
Imediat după constituirea noului Consiliu de Administraţie va fi ales preşedinte şi vor fi desemnaţi directorul general şi cel tehnic. Mai exact foştii directori vor încheia un nou contract de mandat, până la organizarea concursului.

Mentionam ca in momentul de fata regia pascaneana se confrunta cu probleme serioase din cauza datoriilor si a lipsei de bani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
25.5 ° C
26.2 °
25.1 °
60 %
1.9kmh
100 %
vin
25 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI