16.6 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

CONCURSURI LA CLUBUL COPIILOR IN LUNILE MAI SI IUNIE

- Advertisement -

Clubul Copiilor din municipiul Pascani organizeaza, in lunile mai si iunie a.c., o serie de concursuri care vin in intampinarea copiilor cu scopul de a le oferi posibilitatea de a-și dezvolta competențele lingvistice si abilitatile, dar si de a utiliza competentele deja dobandite in diverse domenii.

Primul eveniment care se va desfasura este Concursul Regional “Armonii dansante”, care va avea loc in data de 18 mai 2019, fiind urmat de Concursul Județean de Informatică Aplicată „Copilăria între poveste și calculator”, si Concursul regional „Amicii naturii, amicii vieții”, care se vor desfasura in data de 1 iunie 2019.

Urmatoarele competitii sunt Concursul National de Chimie Aplicata „Micul magician”, si Concursul Internațional de Creații Literare, Platice, Interpretare de Rol și Educație Ecologică ”Valorile copilăriei” care sunt programate in perioada 3-6 iunie 2019, in tabara de la Muncel.

Mentionam ca regulamentele si fisele de inscriere la concursurile mentionate le gasiti pe site-ul Clubului Copiilor, la  sectiunea Proiecte educative (www.clubulcopiilorpascani.ro).

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow