20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Concurs online de desene pentru copiii pășcăneni. Tema: “Sania lui Moș Crăciun!”

Primaria si Consiliul Local din municipiul Pascani invita copiii la un concurs de desene online, ce se va desfasura in perioada 10-23 decembrie. Prescolarii si elevii din clasele I-VIII sunt invitati sa posteze pe pagina de Facebook a primariei un desen cu tema “Sania lui Mos Craciun”.

Sunt cinci categorii de participare: prescolari si clase pregatitoare, clasele I-II, a III-a si a IV-a, a V-a si a VI-a si a VII-a – a VIII-a. Cel mai bun desen de la fiecare categorie va fi premiat cu o tableta, iar totii participantii vor primi dulciuri.

Castigatorii sunt desemnati dupa numarul de like-uri obtinute la desen.

Premiile vor fi acordate in perioada 22-23 decembrie la sediul Primariei Municipiului Pascani, pe baza unui act de identitate si a desenului in original cu care a participat la concurs fiecare copil.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina de Facebook a organizatorului.

Mentionam ca potrivit proiectului de hotarare, initiat de grupul de consilieri PSD si PMP, suma alocata din bugetul local pentru aceasta activitate este de 30.000 de lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.8 ° C
21.5 °
17.8 °
88 %
1.7kmh
0 %
vin
30 °
sâm
31 °
Dum
31 °
lun
32 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI