14.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

“Împreună în online, de sărbători!”, la Colegiul Unirea Pașcani

Targurile de Craciun, serbarile pline de veselie alaturi de colindatori si uratori au fost mutate in online si la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani. Consiliul Scolar al Elevilor vrea ca magia sarbatorilor de iarna se continue indiferent de situatia prin care trecem cu totii si organizeaza un concurs pe Facebook, atat pentru profesori cat si pentru liceeni, intitulat “Impreuna in online, de sarbatori!”. Activitatile debuteaza pe 14 decembrie.

Concursul nostru se adresează pasionaților de muzică și teatru (colinde și cântece de Crăciun frumos interpretate, urături ingenioase, scenete de Crăciun și Anul Nou) desen (surprindeți-ne cu peisaje minunate de iarnă), fotografie (imagini și momente deosebie surprinse în casele voastre, poate chiar un colț special dedicat Crăciunului care vă este drag, pe care vreți să ni-l arătați) și bucătărie (gastronomie specifică sărbătorii Crăciunului, preparate culinare, dulciuri treadiționale, pe care ni le puteți prezenta prin fotografii sau filmulețe). Însă fiecare secțiune are ca tematică obligatorie CRĂCIUNUL” precizeaza organizatorii.

La finalul concursului vor fi desemnați 20 de câștigători (câte 5 pentru fiecare categorie).

Aceștia vor avea ocazia să discute, în cadrul unei întâlniri în mediul virtual, cu o persoană publică, cunoscută și apreciată de tineri.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI