23 C
Paşcani
marți, iunie 25, 2024

Concurs in postul Pastelui, organizat de ATOR Targu Frumos

Concurs pe teme religioase in postul Pastelui, organizat de Asociatia Tinerilor Ortodocsi din Targu Frumos, impreună Parohia Sfântă Cuvioasa Paraschiva si cu Departamentul de Misiune pentru Tineret.
ATOR vă invita pe data de 18 aprilie la a -ll-a ediție a concursului de Noul Testament cu premii: ,,Scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu către oameni”.
Participantii vor trebui sa raspunda la intrebari legate de patimile si invierea Mantuitorului, din cele patru Evanghelii.

Sunt invitați să participe la acest concurs câte patru tineri reprezentanți din toate filialele ATOR și grupurile parohiale din județul Iași.

Etapele concursului sunt următoarele:

2 aprilie-15 aprilie – Înscrierea participanților care se va realiza prin apelarea la unul dintre organizatori( Bîrliba Beatrice Laura -0752688002, pr.Cristea Cristian Constantin0742454947).Fiecare grup va desemna patru reprezentanți care să răspundă la întrebările din concurs.

18 aprilie – Concursul efectiv, între orele15.00–18.00. Întrebările vor fi formulate pe baza textelor din Noul Testament care fac referire la Patimile și Învierea Mântuitorului din cele patru Evanghelii .

Premiile vor fi în bani + diplomă (premiul I –200lei, premiul al II-lea –150de lei, premiul al III-lea – 100 lei).

Participanții sunt rugați să aibă la ei un act de identitate (buletinul).
Bibliografie: Noul Testament, ediția sinodală.
Concurenții sunt îndemnați să vină acompaniați de colegii/prietenii din parohie/filială ATOR. Acest lucru îi va încuraja să răspundă întrebărilor. Această întâlnire este un prilej ca tineri din diferite parohii să se cunoască și să lege prietenii.

Alte articole

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70