1.5 C
Paşcani
marți, decembrie 7, 2021

Concert de colinde a coralei Armonia, la Pașcani. Propunere pentru subvenționarea biletelor din bugetul local

Sezonul sarbatorilor de iarna incepe cu un concert de colinde in municipiul Pascani. Pe 4 decembrie, corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului va aduce vestea Nasterii Domnului la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din oras.

Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de joi, 25 noiembrie, de la Primaria Pascani se afla un proiect de hotarare pentru suplimentarea programului institutiei de cultura din oras cu evenimentul mult asteptat de cetatenii din oras. De asemenea, se are in vedere si majorarea bugetului, avand in vedere faptul ca pentru concert este nevoie de suma de 15.000 de lei. Jumatate din aceasta suma ar urma sa fie asigurata din bugetul local iar jumatate din vanzarea de bilete. Ramane de vazut daca proiectul va trece prin votul legislativului local.

De precizat este faptul ca membrii corului nu sunt pentru prima data in municipiu. Pascanenii s-au mai bucurat de concerte de exceptie si in 2017 sau 2018.

Corala bărbătească „Armonia” a fost înfiinţată în anul 2001 în cadrul Seminarului Teologic Ortodox din Tulcea la iniţiativa Pr. Arhid. Asist. Univ. Iulian Dumitru .
În această perioadă, de după 2001, corala „Armonia” a avut o activitate muzicală foarte bogată, fiind premiata la diferite concursuri nationale si internationale.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Demersuri pentru un nou sediu de primărie, la Miroslovești

Se fac demersuri pentru un sediu nou de primarie in comuna Miroslovesti. In sedinta de Consiliu Local...

FOTO | Primul episod de iarnă din acest sezon. Nu au fost probleme în Pașcani și împrejurimi

A fost primul episod de iarna adevarata in Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, din...

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, în Pașcani

Atentie la drum, mai ales atunci cand este vreme rea iar vizibilitatea redusa. O soferita in varsta...

VIDEO | O nouă campanie de informare privind colectarea deșeurilor în municipiul Pașcani – vegetație uscată și voluminoase

Administratia locala din Pascani a demarat o noua campanie de informare privind colectarea selectiva a deseurilor. De...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI