12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Competitii de handbal si fotbal, in week-end. Se fac inscrieri

Clubul Sportiv Municipal din Pascani organizeaza in acest sfarsit de saptamana ultimele competitii din acest an. Sambata si duminica vor avea loc intreceri sportive la handbal si fotbal cu echipe din mai multe judete. “Cupele Mos Nicolae si Mos Craciun”, la fete si baieti, vor reuni zeci de sportivi talentati. Cei mai buni vor primi diplome, premii si materiale sportive, iar toti copiii se vor bucura de dulciuri.

Sambata si duminica, elevi din mai multe judete sunt invitati sa participe la competitii sportive la Clubul Municipal Pascani. In prima zi va avea loc “Cupa Mos Nicolae” la handbal fete, cu eleve din clasele a V-a si a VI-a. Maine este ultima zi de inscriere, iar pana acum sunt in cursa sase echipe din Iasi, Piatra-Neamt si Suceava.

Duminica va fi zi de fotbal, iar intrecerea va avea loc tot pentru Cupa Mosului indragit de copii. Competitia este impartita pe trei categorii de varsta, de la clasa a III-a si pana la a VIII-a. Pana astazi sunt 22 de echipe inscrise.

Cei mai buni vor primi cupe, medalii si diplome, iar toti sportivii se vor bucura de dulciuri din partea organizatorilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow