16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Accident rutier cu două victime, la Topile

Accident rutier cu două victime, la Topile

Accident rutier cu două victime, mamă și fiu, pe raza comunei Valea Seacă. Șoferița a încercat o depășire și a pierdut controlul volanului intrând într-un șanț, apoi a ricoșat, mașina ajungând cu roțile în sus, pe asfalt. Fiind prinsă între fiarele  contorsionate, a fost nevoie de pompierii de la Descarcerare pentru a o scoate de acolo. La fața locului a ajuns și un echipaj cu medic de la Ambulanța Pașcani dar și mai mulți polițiști. Femeie are mai multe traumatisme. Încă se fac cercetări în acest caz.

Accident rutier grav în satul Topile. Două victime au ajuns la spital cu numeroase traumatisme, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un mal apoi s-a răsturnat pe asfalt. Șoferița, o femeie din comuna Valea Seacă, în vârstă de 38 ani a vrut să depășească un alt autoturism și din primele informații ar fi pierdut controlul volanului.

Oamenii care locuiesc la casele din zonă au acordat primul ajutor până la venirea mașinilor de salvare. De asemenea, șoferul din mașina depășită nu îi vine a crede ce a văzut.

La fața locului s-au deplasat, în urma unui apel la 112, un SMURD, o mașină de la Descarcerare care a și scos victimele din autoturism, o Ambulanță cu medic ce a avut grijă de ei și mai multe echipaje de la Biroul de Politie Rutier Pașcani.

Cele două persoane, mamă și fiu, au fost transportate la CPU Pașcani pentru investigații de specialitate. Femeia are numeroase traumatisme la cap, coloană, picioare iar băiatul în vârstă de 15 ani a scăpat mai ușor în urma accidentului.

Nicoali Pralea, purtătorul de cuvânt al SAJ Iași a menționat: “Femeia în vârstă de 38 de ani prezenta multiple traumatisme cum ar fi tarumatism cranio cerebral, traumatism la nivelul coloanei cervicale, toracic și abdominal. Pacienta era stabilă hemodinamic și respirator, conștientă. A doua victimă, un tânăr în vârstă de 15 ani, a fost transportat cu un echipaj EPA la Pașcani, având un traumatism cranio cerebral minor. Menționăm că la fața locului s-au acordat ingrijirile medicale care s-au impus, victimele fiind transportate în stare bună la CPU Pașcani.”

Pentru a fi eliberată strada, pompierii au mutat mașina de acolo, fiind pusă pe roți, în șanțul din apropiere.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs nefericitul eveniment.

Menționăm că acesta a avut loc în acestă dimineță, 07 decembrie, în jurul orei 08:30.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow