More

  Competiție națională la Pașcani. Turneu de tenis de masă pentru doritori

  Competiție națională la Pașcani. Turneu de tenis de masă pentru doritori

   Competiție sportivă la Pașcani. La începutul lunii noiembrie, Clubul Sportiv Muncipal găzduiește un campionat de tenis de masă. Sunt așteptați cât mai mulți pasionați și doritori de acest sport. Se acordă și premii, iar cei mai buni vor intra într-un circuit la nivel național. Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi.

   Sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 09:00 la Clubul Sportiv Muncipal va avea loc un turneu de tenis de masă pentru toate categoriile de vârstă și nivel de pregătire pentru acest sport. Se va juca în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5).

  Pentru a participa însă la evenimentul organziat la nivel național de AmaTur trebuie să achitați o taxă. Adulții scot din buzunar 30 lei, copii sub 14 ani – 15 Lei. Organziatorii spun că se va asigura apă, masa de prânz și o degustare Cotnari.

  La final se vor oferi și premii. Este vorba despre cupe, medalii și diplome.

  Doritorii se pot informa sunând la numărul de telefon 0729.128.835- Robu Mihai.

  Circuitul AmaTur Romania este alcatuit dintr-un lant de turnee de tenis de masa, organizate in mai multe localitati ale tarii si pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale si nationale – incheindu-se cu un Turneu Final.

  Circuitul urmareste atragerea iubitorilor tenisului de masa, simpli pasionati sau fosti sportivi de performanta, care doresc sa-l practice in mod organizat, la nivel local sau national.

  Informații utile aici – http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?20025

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet