16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023

Competiție națională la Pașcani. Turneu de tenis de masă pentru doritori

Competiție națională la Pașcani. Turneu de tenis de masă pentru doritori

 Competiție sportivă la Pașcani. La începutul lunii noiembrie, Clubul Sportiv Muncipal găzduiește un campionat de tenis de masă. Sunt așteptați cât mai mulți pasionați și doritori de acest sport. Se acordă și premii, iar cei mai buni vor intra într-un circuit la nivel național. Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi.

 Sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 09:00 la Clubul Sportiv Muncipal va avea loc un turneu de tenis de masă pentru toate categoriile de vârstă și nivel de pregătire pentru acest sport. Se va juca în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5).

Pentru a participa însă la evenimentul organziat la nivel național de AmaTur trebuie să achitați o taxă. Adulții scot din buzunar 30 lei, copii sub 14 ani – 15 Lei. Organziatorii spun că se va asigura apă, masa de prânz și o degustare Cotnari.

La final se vor oferi și premii. Este vorba despre cupe, medalii și diplome.

Doritorii se pot informa sunând la numărul de telefon 0729.128.835- Robu Mihai.

Circuitul AmaTur Romania este alcatuit dintr-un lant de turnee de tenis de masa, organizate in mai multe localitati ale tarii si pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale si nationale – incheindu-se cu un Turneu Final.

Circuitul urmareste atragerea iubitorilor tenisului de masa, simpli pasionati sau fosti sportivi de performanta, care doresc sa-l practice in mod organizat, la nivel local sau national.

Informații utile aici – http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?20025

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow