More

  Festival de teatru la Pașcani.  O să aflăm care sunt cei mai buni

  Festival de teatru la Pașcani.  O să aflăm care sunt cei mai buni

  Festival de teatru la Pașcani. Sâmbătă începând cu ora 10:00 sunteți așteptați să urmăriți trupele de teatru din oraș și Botoșani în cadrul celei de-a II a ediții a competiției Rampa Teatrală. Intrarea este liberă, iar cei care evoluează pe scenă vă vor duce în lumi diferite prin povestea lor. Nu vor lipsi decorurile și la final, premiile care vor fi consistente.

  Șase trupe de teatru vor urca pe scena Casei de Cultură din Pașcani sâmbătă, 28 octombrie începând cu ora 10:00, atunci când toți pășcănenii și nu numai sunt așteptați la eveniment. Rampa teatrală este un festival ce promovează tinerele talente din oraș și nu numai. La cea de-a doua ediție a competiției s-au înscris și trupe de teatru din Botoșani.

  Pe lista trupelor înscrise se regăsesc cele din Pașcani – Fenomenalii, Millo și Prometeu. Fiecare dintre ele vor oferi spectatorilor piese de teatru de peste 30 de minute, pe diferite tematici.

  Nu vor lipsi premiile oferite la final de juriul specializat. Pe lângă trofeu festivalului se va oferi și premiile pentru cea mai bună actriță, actor și piesă.

  Concursul se adresează trupelor de teatru de la clasa 0 până la ultimul an de liceu. Fiecare secțiune – primar, gimnazial și liceal – va fi premiată. Coordonatorul concuruslui este regizorul Aliona Gîtlan iar ideea de organziare a venit din partea conducerii instituției de cultură din Pașcani, dat fiind rezultatele și spectacolele avute de trupele de teatru din Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet