12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Festival de teatru la Pașcani.  O să aflăm care sunt cei mai buni

Festival de teatru la Pașcani.  O să aflăm care sunt cei mai buni

Festival de teatru la Pașcani. Sâmbătă începând cu ora 10:00 sunteți așteptați să urmăriți trupele de teatru din oraș și Botoșani în cadrul celei de-a II a ediții a competiției Rampa Teatrală. Intrarea este liberă, iar cei care evoluează pe scenă vă vor duce în lumi diferite prin povestea lor. Nu vor lipsi decorurile și la final, premiile care vor fi consistente.

Șase trupe de teatru vor urca pe scena Casei de Cultură din Pașcani sâmbătă, 28 octombrie începând cu ora 10:00, atunci când toți pășcănenii și nu numai sunt așteptați la eveniment. Rampa teatrală este un festival ce promovează tinerele talente din oraș și nu numai. La cea de-a doua ediție a competiției s-au înscris și trupe de teatru din Botoșani.

Pe lista trupelor înscrise se regăsesc cele din Pașcani – Fenomenalii, Millo și Prometeu. Fiecare dintre ele vor oferi spectatorilor piese de teatru de peste 30 de minute, pe diferite tematici.

Nu vor lipsi premiile oferite la final de juriul specializat. Pe lângă trofeu festivalului se va oferi și premiile pentru cea mai bună actriță, actor și piesă.

Concursul se adresează trupelor de teatru de la clasa 0 până la ultimul an de liceu. Fiecare secțiune – primar, gimnazial și liceal – va fi premiată. Coordonatorul concuruslui este regizorul Aliona Gîtlan iar ideea de organziare a venit din partea conducerii instituției de cultură din Pașcani, dat fiind rezultatele și spectacolele avute de trupele de teatru din Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow