22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
22.9 C
Paşcani
joi, august 5, 2021

Colectare selectiva la Primaria Targu Frumos si institutiile subordonate

La Targu Frumos, colectarea selectiva a deseurilor incepe din primarie si institutiile din subordine. Alesii locali din oras au votat in sedinta de Consiliu de joi, 25 octombrie, un proiect de hotarare pentru aprobarea unui plan de masuri privind colectarea selectiva a deseurilor.

Totodata, au fost desemnate si persoanele responsabile cu acest program si anume, viceprimarul, Ion Alexa Anghelus si Vasile Chele.

Se va colecta selectiv, in containere speciale, la sediul Primariei, la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanei, Biblioteca, sala de sport, Piata Agroalimentara, Sectorul de Gospodarie Comunala, Casa de Cultura „Garabet Ibraileanu”, Cresa si Spitalul de Boli Cronice Sfantul Ioan.

Cosurile interioare vor fi colorate, astfel incat gunoaiele sa fie puse pe categorii. Culoarea albastra va fi pentru hartie si carton, galben pentru plastic si metal iar verde pentru sticla.

Regulamentul a fost votat in unanimitate de consilierii locali.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.9 ° C
27.2 °
18.7 °
41 %
5.4kmh
46 %
joi
23 °
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
32 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI