Slider

Cinci medalii pentru Romania la Campionatul de Canotaj pentru Tineret. Echipajul din care face parte sportiva din Mogosesti-Siret s-a clasat pe locul al doilea

Romania a obtinut cinci medalii la Campionatele Mondiale de canotaj tineret, ce s-au desfasurat in Polonia saptamana trecuta, in perioada 25-29 iulie. Au fost doua medalii de aur, doua de argint si una de bronz.

In barca de patru rame feminin, care a castigat locul al doilea in ultima zi de competitie a luptat si Amalia Beres, din Mogosesti-Siret, judetul Iasi, alaturi de Madalina Heghes, Madalina-Gabriela Casu si Roxana Parascanu.

Cele patru canotoare au fost invinse de Rusia, care a obtinut cel mai bun timp, si au invins echipajul Chinei, care a ocupat locul al treilea.

Mentionam ca potrivit Federatiei Romane de Canotaj, România s-a clasat pe locul 4 în clasamentul general pe națiuni iar un numar de 23 de sportivi s-au clasat pe podiumul de premiere. De precizat este si faptul ca si anul trecut, Romania a câștigat 4 medalii, dintre care 2 de aur și 2 de argint.

Sursa foto Facebook

Slider