Măsuri extreme luate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iași. În plină iarnă, s-a luat decizia de a completa numărul barelor metalice de susținere a parazapezilor pe principalele drumuri din subordine.

Decizia a fost luată în urma unei revizii făcute de angajații DRDP Iași, în urmă căreia s-a constatat că în zona localității Baltati s-au furat 300 de metri de plasa parazapezi și 90 de bare metalice, la Ruginoasa 53 de bare metalice iar la Gastesti 14 bare metalice care susțin panourile parazapezi.

Reprezentanții DRDP Iași precizează că Poliția a fost informată de această situație, iar în cauza a fost deschis un dosar penal pentru furt, fiind demarată o anchetă pentru identificarea autorilor.

O altă problema întâmpinată de drumari este gunoiul aruncat pe marginea carosabilului, care nu provine doar de la conducătorii auto ci și de la gospodării.  Angajații DRDP Iași sunt nevoiți să strângă zilnic sute de kilograme de deșeuri de pe acostamentele și spațiile din apropierea drumurilor naționale din subordine, deşi obligaţiile de bază ale acestora nu prevad si aceasta activitate.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider