-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Ce salariu are un casier la benzinăriile Socar cu tot cu bonusuri și sporuri

SOCAR este o companie națională de petrol și gaze naturale deținută de Republica Azerbaidjan. Deține rețele de stații de alimentare cu carburanți sub marca SOCAR și în alte țări, precum: Turcia, Georgia, Ucraina, Elveția și România. Iată ce salariu are un casier la benzinăriile Socar cu tot cu bonusuri și sporuri.

Benzinăriile Socar – salariul unui casier cu tot cu bonusuri și sporuri

Salariile angajaților de la benzinăriile Socar variază în funcție de postul ocupat, de volumul de muncă depus, dar și de vechimea angajaților. Iată ce salariu are un casier la benzinăriile Socar, cu tot cu bonusuri și sporuri, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salariu benzinării Socar – casier, șef tură

În anul 2019, un angajat la benzinăriile Socar, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 14 ani pe funcția de Casier, șef tură, încasa un salariu net lunar de 1.700 de lei.

Salariu benzinării Socar – casier și lucrător comercial

În anul 2019, un angajat la benzinăriile Socar, din Vatra Dornei, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani pe funcția de Casier și lucrător comercial, încasa un salariu net lunar de 1.300 de lei. La acesta se adăuga un bonus de 230 de lei pe lună.

Salariu benzinării Socar – casier trezor/lucrător comercial

În anul 2019, un angajat la benzinăriile Socar, din Vatra Dornei, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 3 ani pe funcția de Casier trezor/ lucrător comercial încasa un salariu net lunar de 1.300 de lei. La acesta se adăugau și tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Salariu benzinării Socar – lucrător gestionar Timișoara

În anul 2021, un angajat la benzinăriile Socar, din Timișoara, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, pe funcția de Lucrător gestionar, încasează un salariu net lunar de 2.100 de lei.

Salariu benzinării Socar – șef tură

În anul 2020, un angajat la benzinăriile Socar, din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 5 ani pe funcția de Șef tură, încasa un salariu net lunar de 1.900 de lei. La acesta se adăuga lunar și suma de 300 de lei, care reprezenta contravaloarea tichetelor de masă.

Salariu benzinării Socar – lucrător gestionar Ilfov

În anul 2019, un angajat la benzinăriile Socar, din Ilfov, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani pe funcția de Lucrător gestionar, încasa un salariu net lunar de 1.500 de lei. La acesta se adăuga lunar și suma de 240 de lei, care reprezenta contravaloarea tichetelor de masă. Pe lângă acestea angajatul mai încasa un bonus în valoare de 300 de lei pe lună, precum și bacșiș în valoare de 300 de lei lunar.

sursa playtech

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow