More

  Ce evenimente sunt pregătite pentru următoarea perioadă la Pașcani?

  Ce evenimente sunt pregătite pentru următoarea perioadă la Pașcani?

   Mai sunt câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, iar administrația locală deja pregătește planul pentru ca mai multe evenimente să marcheze Crăciunul și Revelionul să aibă loc și in Pașcani. De asemenea, în proiectul de hotărâre ce va fi suspus dezbaterii și votării aleșilor locali, sunt prezentate și competiții sportive noi pentru pășcăneni. Proiectul este inițiat de viceprimarul Gabriela Nedelcu.

   Noutăți pentru lunile noiembrie și decembrie în ceea ce privește programul de activități. Vor avea loc competiții de baschet la Pașcani, dar și de tenis de masă. Banii sunt alocați din bugetul local și vor acoperi premierea jucătorilor cei mai buni.

  De asemenea se dorește ca ziua de 1 Decembrie să fie marcată altfel la Pașcani, nu numai prin depuneri de coroane. Cel mai probabil va avea loc și un spectacol artistic. La câteva zile distanță se va marca și Ziua persoanelor cu dizabilități prin cadouri oferite de administrația locală.

  Urmează spectacolele de colinde dinaintea Crăciunului și apoi pregătirile pentru Revelionul în stradă.

  De menționat este faptul că tot în luna decembrie vor avea loc și spectacole la Casa de Cultură Mihai Sadoveanu din Pașcani, iar spre finalul anului Festivalul de Datini și Obiceiuri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet