20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Ce au căutat românii pe internet în 2020: Numărul lui Klaus Iohannis și mască anticovid de firmă

- Advertisement -

Într-un an în care foarte mulți oameni s-au orientat spre cumpărăturile online, și căutările au fost dintre cele mai diverse. Românii au căutat pe internet în 2020 de la obiecte electrocasnice, mașini second-hand, numărul lui Klaus Iohannis, până la ciudățenii precum „teste pentru detectarea prostiei” sau „sanie șmecheră de tot”.

Una dintre cele mai mari platforme de cumpărături online a facut un top al celor mai neobișnuite și amuzante căutări.  Inventivitatea românilor nu a lipsit nici anul acesta, când sănătatea a fost subiectul care ne-a interesat pe toţi.

Peste 45 de milioane de termeni de căutare diferiţi au fost înregistraţi în 2020, iar ziua cu cele mai multe căutări a fost 13 noiembrie, de Black Friday. Printre clasicele căutări au fost şi unele pe cât de amuzante, pe atât de neobişnuite.

Căutări amuzante și neobișnuite pe internet în 2020

 În categoria numită „ŞTIU EXACT CE CAUT”, românii s-au uitat după laptop cu un măr pe spate, soluţie pentru păr să arate bine, instrument de măsurat sprâncenele, set de electrocasnice care să cuprindă frigider, aragaz şi maşină de spălat, dar şi „adidasi de copii apăruţi acum”.

Continuarea pe DIGI 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow