9.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Caz șocant în județul Iași: bărbat din Lespezi surprins când abuza sexual o cățea. Polițiștii, sesizați din iunie, nu au luat nicio măsură

- Advertisement -
Caz șocant într-o comună din județul Iași. Un individ care batjocorea o cățea a fost surprins de un cunoscut, care a și filmat grozăvia.

Potrivit asociației care a adus cazul în atenția publicului, polițiștii ar fi fost sesizați din luna iunie, dar abia acum o săptămână au început ancheta.

Scena, greu de urmărit, a avut loc în comuna Lespezi, în curtea bărbatului de 65 de ani, precizează Știrile PRO TV. Individul, aflat sub influența alcoolului, și-a abuzat sexual cățeaua, iar când și-a dat seama că este filmat, a devenit agresiv verbal. Imaginile au ajuns și la o organizație pentru protectia animalelor.

Roxana Ciornei, fondator Casa lui Patrocle: „Am fost la fața locului, am găsit infractorul, însă nu am găsit câinele. L-am căutat câteva ore, am vorbit cu vecinii și am înțeles că l-au fugărit cu pietre ca să nu îl mai batjocorească omul”.

Șocant a fost, spun reprezentanții ONG-ului, să afle și că polițiștii din Iași ar fi fost sesizați în iunie, însă nu au luat măsuri. Din luna mai, zoofilia este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

CONTINUARE PE REPORTERIS..RO

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow