12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Casieria pentru plata apei, închisă la Hârlău

- Advertisement -

Casieria operatorului regional de apă şi canalizare din Hârlău va fi închisă. Măsură va fi luată pentru perioada 15 – 28 martie a.c. anunţă ApaVital. Activitatea va fi reluată spre sfârşitul lunii dara până atunci cetăţenii au la îndemâna alte alternative de plată, prin bancă, la terminalele Pay Point sau Pay Zone şi chiar online pe site-ul societăţi.

„ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că, în perioada 15 – 28 martie 2019 (inclusiv), casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 4, va fi închisă. Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point sau Pay Zone, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.”, se arata intr-un comunicat de presa.

La Paşcani casieria amplasată pe strada Mihail Kogălniceanu din zona Deal precum şi cea din Târgu Frumos sunt funcţionale de luni până vineri între orele 08.00 şi 16.00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....

Ședință de Consiliu Local pe 29 septembrie, la Târgu Frumos – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare la Targu Frumos....

LUCRARI DE PLOMBARE, PE PLOAIE, DE NEVOIE

Lucrarile de plombare a strazilor din Pascani au fost...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow