29.7 C
Paşcani
miercuri, iunie 19, 2024

Casieria pentru plata apei, închisă la Hârlău

Casieria operatorului regional de apă şi canalizare din Hârlău va fi închisă. Măsură va fi luată pentru perioada 15 – 28 martie a.c. anunţă ApaVital. Activitatea va fi reluată spre sfârşitul lunii dara până atunci cetăţenii au la îndemâna alte alternative de plată, prin bancă, la terminalele Pay Point sau Pay Zone şi chiar online pe site-ul societăţi.

„ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că, în perioada 15 – 28 martie 2019 (inclusiv), casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 4, va fi închisă. Alternativele de plată pentru perioada în care casieria va fi nefuncțională sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point sau Pay Zone, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.”, se arata intr-un comunicat de presa.

La Paşcani casieria amplasată pe strada Mihail Kogălniceanu din zona Deal precum şi cea din Târgu Frumos sunt funcţionale de luni până vineri între orele 08.00 şi 16.00.

Alte articole

Primăria Pașcani a dat in judecata Orange

Administratia locală din Pașcani a dat in judecată operatorul...

Modificări in programul transportului public local

  Operatorul de transport public local din Pascani anunta ca...

Fostul viceprimar din Hârlău prins în flagrant de șpagă de DNA

În cursul acestei după-amiezi, Florin Țepușă, fost viceprimar al...
Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70