19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Care sunt principalele favorite pentru câștigarea viitorului sezon de UEFA Champions League (P)

Sezonul 2021/2022 de UEFA Champions League s-a încheiat recent, dar în mod inevitabil mintea deja ne zboară la următoarea stagiune. Cele mai puternice echipe de pe continentul european se vor lupta din nou pentru cel mai prestigios trofeu din lumea fotbalului. Va fi un sezon memorabil pentru că va fi ultimul în actualul format al ligii. Din stagiunea viitoare se va implementa noul format adoptat de UEFA care va duce chiar mai multe meciuri. Dar până atunci trebuie să ne uităm spre viitorul sezon pentru a vedea care sunt cele mai puternice echipe. 

Dacă ești parior, cu siguranță te interesează în ce stadiu se află cele mai puternice echipe din Europa. Așadar, intră aici pentru pariuri pe fotbal dacă vrei deja să îți îndrepți atenția spre sezonul viitor din Champions League. 

Care sunt principalele favorite deci pentru câștigarea trofeului?

  1. Real Madrid

Realitatea este că în orice sezon Real Madrid este principalele favorite pentru câștigarea UEFA Champions League. Chiar dacă Kylian Mbappe nu a mai ajuns pe Santiago Bernabeu, formația din Madrid rămâne una dintre cele mai puternice din lume. Cu un lot excelent care combină foarte bine tinerețea unor talente extraordinare precum Rodrygo și Vincius Jr cu experiența unui jucător uriaș așa cum este Karim Benzema, Real Madrid poate oricând să ajungă într-o nouă finală.

  1. Manchester City

Marele eșec al lui Pep Guardiola de când a părăsit-o pe Barcelona este că nu a mai reușit să câștige UEFA Champions League. Practic, singurul eșec, de fapt. În rest, Guardiola a câștigat toate trofeele posibile cu Bayern Munchen și Manchester City. Însă pe spaniol îl doare că nu a câștigat Liga Campionilor fără Lionel Messi în echipa lui. A fost aproape de două ori în ultimele sezoane, dar nu a reușit. Acum însă situația este diferită pentru că Guardiola îl va avea în lot pe unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, norvegianul Erling Haaland. Cu o astfel de adiție în lotul cetățenilor, Manchester City este automat printre favoritele pentru câștigarea UEFA Champions League.

  1. Liverpool

Cormoranii au un lot extraordinar, iar faptul că Mohamed Salah și Sadio Mane au decis să rămână pe Anfield Road reprezintă un mare avantaj. Dacă adăugăm aici prelungirea contractului lui Jurgen Klopp și venirile unor jucători foarte valoroși ca Jota sau Diaz atunci Liverpool pare mai puternică ca niciodată. Drept urmare, englezii sunt cu siguranță printre echipele favorite să cucerească cel mai important trofeu european când vine vorba de competițiile între cluburi. Liverpool este una dintre cele mai mari cluburi din lume și asta se va vedea și sezonul viitor. Atmosfera incendiară de pe Anfield va fi intimidantă pentru orice echipă ajunge acolo, nu încape îndoială. 

Așadar ne așteaptă un nou sezon extrem de interesant în UEFA Champions League, unul care merită să fie urmărit pentru că vor urma partide pe muchie de cuțit între cei mai valoroși fotbaliști din lume. Tocmai de aceea, dacă vrei să pui la pariuri, ia în considerare argumentele de mai sus pentru cele trei echipe enumerate.

sursa foto: unsplash.comUrmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow