3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

Cand vor fi montate camere de supravehere in zona Deal Pascani

Municipalitatea se pregateste pentru a pune in dezbatere proiectul de buget si investitiile pentru anul in curs. Pe lista de prioritati se afla si extinderea retelei de camere de supraveghere, in zona Deal a municipiului. in cadrul unei conferinte de presa, primarul pascanean a spus ca, mai intai, are in vedere realizarea investitiilor esentiale apoi va fi rezolvata si acesta problema, la cerinta cetatenilor. In acest sens ar urma ca, mai intai, sa fie extinsa reteaua de fibra optica, de la scarile mari, pe strazile Stefan cel Mare si Moldovei.

Primarul Marius Pintilie spune ca pana acum au fost facute reparatii la reteaua de camere de supraveghere din zona Vale care era partial funcionala, investitie realizata din fonduri europene.

Mentionam ca acum cativa ani de zile administratia locala a organizat o licitatie pentru realizarea unui studiu de fezabilitate in vederea amplasarii de camere de luat vederi in zona Deal a municipiului, la care nu s-a prezentat nimeni. Procedura nu a fost reluata pana acum. Conform proiectului ar fi urmat sa fie amplasate 33 de camere de supraveghere în zona Deal și sa fie realizată infrastructura necesară cu fibra optica. Valoarea estimată a investitiei a fost de cca 350 000 lei. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow