23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Ajutor pentru Mateo! Mai sunt câteva zile până când va pleca, din nou, în Turcia

Mai sunt cateva zile pana cand Mateo, baietulul in varsta de 5 ani din Miroslovesti operat de o tumora la cap, va trebui sa plece in Turcia, iar familia are nevoie de sprijin financiar. Micutul este programat la clinica din strainatate pe data de 16 februarie a.c., pentru o noua serie de investigatii.

Costurile ajung la circa 2.500 de euro, o suma mult prea mare pentru o familie modesta cu patru copii. In sprijinul lor a venit si Serviciul Voluntar de Ambulanta Pascani, care a amplasat urne pentru donatii in mai multe societati din oras.

Desi s-a strans o parte din suma necesara, familia are nevoie de donații financiare pentru achitarea transportului dus-întors Turcia-România, testelor Covid, investigațiilor, cazării și necesităților pentru micuț.

Aceeasi voluntari au facut mari eforturi si pentru strangerea de donatii pentru Nicoleta, adolescenta de 17 ani din Pascani, care a fost recent operata tot in Turcia. Familia tinerei a facut un gest remarcabil in urma cu putin timp si a daruit din donatiile stranse pentru fiica lor, 1.000 de euro pentru Mateo.

Cei care vor sa il ajute pe baietel o pot face in conturile afisate. Orice suma conteaza pentru familie!

Cont bancar în euro:

RO25RZBR0000060021487868                 

Cont bancar în lei: RO52RZBR0000060021487867            

Cod BIC RaiffeisenBank: 

RZBRROBU

Conturile sunt pe numele: Ciocoiu Neculai Marian

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow