26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

A fost redus programul de caldura si apa calda

Ultimele știri

Căldură si apa calda cu porţia, în plină iarna,  pentru abonaţii regiei păşcănene de termificare. Conducerea RAGCL a hotărât ca centralele să funcţioneze mai putin, pentru a reduce consumul şi cheltuielile cu gazul metan. Aşadar abonaţii la sistemul local de încălzire vor primi căldura doar dimineaţa,  între orele 5 şi 11 şi seara, de la ora 17.00 până la ora 22.00. Noul program de furnizare va fi aplicat din această seară,  dar urmează să fie modificat în funcţie de problemele care apar.
Directorul regiei păşcănene de termoficare spune că măsurA raţionalizării consumului de gaz şi implicit a furnizării căldurii este necesară pentru a putea achita facturile la gaz metan şi a evita o nouă debranşare.
Noul furnizor de gaz solicita plata în avans a facturilor. Cea pentru luna noiembrie de 458.000 lei a fost deja achitata iar până la sfârşitul acestei luni trebuie plătită şi factura pentru luna decembrie de 887 000 lei.
În total cca 1,3 milioane de lei: 700 000 subvenţie de la Primărie iar restul trebuie colectat de la consumatori.

În momentul de faţă RAGCL Paşcani are de încasat peste 3,7 milioane de lei facturi restante la căldură, de la populaţie, şi datorii la bugetele de stat de peste 40 milioane de lei. Legislativul local a amânat pentru primăvara anului viitor, luarea unei decizii pentru intrarea în insolventa.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI