19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Cai de acces, blocate cu borduri

- Advertisement -

Lucrarile de modernizare a drumurilor nu aduc tot timpul bucurii. Unii locuitori de pe strada Crinilor din Pascani sunt nemultumiti de modul cum sunt facuta pregatirile pentru turnarea covorului asfaltic.

Mai exact bordurile au fost puse asa incat blocheaza iesirea din curtile caselor. Astfel de situatii au aparut mai ales acolo unde gospodariile sunt sub nivelul strazii iar in proiectele de executie nu sunt prevazute si lucrarile necesare pentru amenajrea cailor de acces. Locuitorii afectati au solicitat interventia de urgenta a administratiei locale.

Primarul municipiului spune ca a fost informat de acesta situatie si ca va vorbi cu societatea de constructii pentru rezolvarea problemei. Marius Pintilie spune ca va ajunge la fata locului in urmatoarele zile.
Pentru amenajarea cailor de acces, pe langa bunavointa, este nevoie si o solutie tehnica care sa fie aprobata si bugetata de Primaria Pascani, daca lucrarile nu cad in sarcina constructorului cu care a fost incheiat contractul pentru modernizarea drumului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow