2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Bugetul Pascaniului, in dezbatere publica

Primaria Pascani a publicat in cursul zilei de miercuri proiectul de buget si lista de investitii pentru anul 2020. Documentele sunt disponibile pe site-ul institutiei in vederea consultarii.

Reprezentantii administratiei locale anunta ca persoanele interesate, asociatiile de afaceri sau alte asociatii legal constituite pot trimite in scris propuneri cu sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pana pe data de 13 februarie 2020.

Cele doua documente ar urma sa fie supuse aprobarii Consiliului Local in sedinta ordinara din luna februarie.

Conform proiectului de buget executivul propune in acest an venituri de peste 68.5 milioane de lei, mai mari cu 14.8 mil lei fata de anul trecut.

De asemenea, excedentul bugetar din 2019 este de peste 1.5 mil de lei si urmeaza sa fie folosit pentru investitii.

Mentionam ca Primaria Municipiului Pascani a trimis cetatenilor cateva mii de formulare cu doua intrebari privind propunerile pentru buget si lista de investitii. Raspunsurile au fost puse in casutele postale amplasate la scoli si biserici, piata Vale si fostul si actualul sediu al Primariei.

Pana acum au fost primite deja cateva sute de raspunsuri si de pe paginile de socializare, care urmeaza sa fie centralizate si analizate.

Documentul poate fi consultat aici.

http://primariapascani.ro/primarie/wp-content/uploads/2020/01/Raport-specialitate-BVC-Pascani-pt.-2020.pdf

DE LA ACELAȘI AUTOR