More

  Prea multi sefi la salubritate

  Dezbateri intense in sedinta Comisiei Economice din cadrul Consiliului Local Pascani privitor la  forma juridica si conducerea societatii locale de salubritate.

  Consilierii locali au primit spre aprobare un proiect de hotarare privind transformarea  din societate pe actiuni in SRL pentru o mai buna gestionare a activiitatii si scaderea unor cheltuieli. Din noul act constitutiv au fost eliminate cateva obiecte de activitate cum ar fi cea privind ecarisajul dar a fost pastrat acelasi Consiliu de Adminsitratie, format din cinci membri. Consilierul Vasile Haldan a atras atentia ca in noua structura directorul societatii nu are nevoie de inca cinci adminitratori si a propus reducerea la trei membri.

  De cealalta parte managerul unitatii, Leonard Ursu, a precizat ca reducerea membrilor Consiliului de Administratie ar putea duce la conflicte juridice intre cei care ar urma sa fie eliminati din conducere si municipiul Pascani, pe motiv ca au contracte de mandate valabile inca doi ani de zile.

  In acelasi context secretarul general al Primariei a explicat ca legea nu reglementeaza cum se stabilesc organele de conducere la o societate cu raspundere limitata si ca ramane la alegerea Consiliului Local sa hotarasca.

  Problema va fi transata in plenul sedintei ordianre programata joi 30 ianuarie de la ora 10.00. Solicitarea transformarii societatii  CLP Ecosalubritatea SA in CLP Ecoserv SRL a fost facuta din vara anului trecut dar a fost amanata de mai multe ori.  Administratia locala intentioneaza sa delege direct serviciul de transport public local, dupa ce RAGCL a intrat in procedura de faliment.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii