elefant.ro
More

  Bărbatul care a furat bani din mașina unui pășcănean a fost arestat

  Poliţiştii păşcăneni au identificat un bărbat de 30 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

   

  La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au identificat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

   

  Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., acesta ar fi sustras 2.000 de lei și mai multe documente, dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Pașcani.

   

  Prejudiciul a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate.

   

  În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

   

  La data de 11 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

   

  Cercetările continuă.

  IPJ IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii