Luni, 11 noiembrie, a fost sfintit locul unde va fi construita biserica din Homita. Slujba de punere a pietrei de temelie a fost oficiata de părintele protopop Pavel Postolachi alaturi de  părintele paroh si un sobor de preoti. De asemenea, la eveniment a fost prezent primarul comunei Cristesti, Constantin Bolohan.

Astăzi, 11 noiembrie 2019, părintele Protopop, Pavel Postolachi, împreună cu primarul comunei Cristesti, Bolohan Constantin, părintele paroh, Dănilă Andi și un sobor de preoți a oficiat Slujba de punere a pietrei de temelie pentru noua biserica ce se va ridica in satul Homita, comuna Cristesti. Ridicarea unei biserici noi este necesară întrucât cea actuală este foarte veche iar lemnul este putred și prezintă un pericol pentru enoriași.
În cuvântul adresat celor prezenți părintele Protopop a făcut referire la locul pe care îl ocupă un lăcaș de cult în viața crestinului:
„Biserica este locul în care ne sfințim, ne întâlnim cu Dumnezeu și locul în care devenim mai buni și mai frumoși la suflet.” se arata intr-o postare pe pagina de socializare a Primariei Cristesti. 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider