elefant.ro
More

  A fost sfințit locul unde va fi construită biserica din Homița

  Luni, 11 noiembrie, a fost sfintit locul unde va fi construita biserica din Homita. Slujba de punere a pietrei de temelie a fost oficiata de părintele protopop Pavel Postolachi alaturi de  părintele paroh si un sobor de preoti. De asemenea, la eveniment a fost prezent primarul comunei Cristesti, Constantin Bolohan.

  Astăzi, 11 noiembrie 2019, părintele Protopop, Pavel Postolachi, împreună cu primarul comunei Cristesti, Bolohan Constantin, părintele paroh, Dănilă Andi și un sobor de preoți a oficiat Slujba de punere a pietrei de temelie pentru noua biserica ce se va ridica in satul Homita, comuna Cristesti. Ridicarea unei biserici noi este necesară întrucât cea actuală este foarte veche iar lemnul este putred și prezintă un pericol pentru enoriași.
  În cuvântul adresat celor prezenți părintele Protopop a făcut referire la locul pe care îl ocupă un lăcaș de cult în viața crestinului:
  „Biserica este locul în care ne sfințim, ne întâlnim cu Dumnezeu și locul în care devenim mai buni și mai frumoși la suflet.” se arata intr-o postare pe pagina de socializare a Primariei Cristesti. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii