0.2 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Bani pentru copii în tabără la Durău

Bani pentru copii în tabără la Durău

Veste bună pentru zeci de copii dintr-o comună din apropiere de Hîrlău. Aceștia, elevi la școlile din localitate vor petrece 10 zile din vacanța de vară într-o tabără la Durău. Banii au fost alocați de aleșii locali în cadrul celei mai recente ședințe de consiliu local. În cadrul evenimentului vor fi organizate zeci de activități, iar cazare și masa sunt asigurate din bugetul local. Cei 30 de elevi beneficiari vor fi cei care fac parte din familii nevoiașe, cu venituri mici sau deloc.

Administrația locală din comuna Scobinți oferă pentru 30 de copii ce provin din familii cu venituri mici sau deloc o super vacanță în această vară. Este vorba de zece zile la Durău, perioadă în care vor lua parte la tot felul de activități pregătite de organizatori. Masa și cazarea sunt asigurate din bugetul local. Proiectul de hotărâre a fost citit, dezbătut și votat de aleșii locali la sfâritul lunii ianuarie.

Proiectul a fost votat în unanimitate de consilieri. Tabară va fi posibilă datorită Centrului de zi al comunei, Administrației și Consiliului Local și cu sprijinul școlilor.

În cadrul ședinței s-au votata mai multe proiecte de hotărâre importante pentru comunitate. Materialul video poate fi urmărit pe canalul de youtube bittv.info.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI