11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023

Autostrada Moldovei stârnește furie în satele pe care le străbate. Care este motivul VIDEO

Este forfotă mare pe șantierul Autostrăzii Moldovei (A7) Ploiești-Pașcani. În timp ce șoferii aplaudă miile de muncitori care lucrează și pe timpul nopții, sunt mulți și cei care gândesc că autostrada mai mult încurcă.

Localnicii care au suprafețe de teren invadate de buldozere și excavatoare spun că, pentru ei, autostrada înseamnă deranj, zgomot și pagube uriașe.

Armata de muncitori și utilajele lor de săpat au descins la marginea Buzăului în urmă cu o lună, iar de atunci au tot excavat și pregătit terasamentul, inclusiv noaptea, spre bucuria șoferilor și disperarea localnicilor din vecinătatea șantierului.

În Vadu Pașii (Buzău) sunt foarte mulți sătenii care se plâng în primul rând de zgomotul produs de utilaje, care, cred ei, este un preambul la ce va fi după inaugurarea autostrăzii. Cele mai multe critici vin însă din partea sătenilor care și-au văzut suprafețele de teren incluse pe traseul autostrăzii.

Nicolae Cristea, un bărbat de 68 de ani, mărturisește că, fără să fi fost înștiințat de vreo autoritate, s-a trezit peste noapte cu utilajele constructorului pe terenul său. L-au lămurit doar muncitorii că o să primească la un moment dat o despăgubire.

Continuarea pe Adevarul 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow