28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Au început să fie furate lămpile stradale din iluminatul public. Probleme sesizate la audiențele de la Primăria Pașcani

Dupa ce au fost facute lucrari de modernizare a iluminatului public in municipiul Pascani si suburbii, in unele locatii au inceput sa fie furate lampile de pe stalpi. O astfel de situatie a fost semnalata joi, de un locuitor din Blagesti, la audientele saptamanale tinute de primarul, Marius Pintilie, la sediul administratiei locale.

O portiune de pe strada Rapa Galbena ar fi ramas in bezna, iar locuitorii cer ajutor.

Acelasi cetatean a precizat ca in zona au inceput sa fie aruncate si depozitate ilegal gunoaie, in special pe timpul noptii, de persoane care profita de intuneric si de faptul ca nu pot fi identificate si trase la raspundere.

Primarul municipiului, Marius Pintilie, a precizat ca se vor pune din nou lampi in acea zona si daca este necesar, la o inaltime mai mare pe stalpi, pentru a nu mai putea fi furate.

La aceleasi audiente, cetatenii au solicitat primarului ajutoare sociale, dar si extindere de gaz sau retea electrica pe soseaua Neamtului, acolo unde proprietarii mai multor case au fost nevoiti sa monteze panouri solare sau sa gaseasca alte solutii pentru a avea energie electrica in locuinte.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow