Iti doresti un viitor in domeniul medical? Atunci trebuie sa stii ca Scoala Postliceeala Sanitara Centrul de Studii Pascani a inceput inscrierile pentru anul scolar viitor 2019-2020. Poti alege intre trei specializare acredita te, precum asistent medical generalist, de farmacie sau balneofiziokinetoterapie si recuperare.

Cursurile se adreseaza absolventilor de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, iar taxa de scolarizare se poate achita in cinci rate.

Dupa finalizarea studiilor, exista posibilitati reale de angajare, atat in tara cat si in strainatate. Fie ca este vorba despre un spital de stat, o clinica privata sau farmacii. Scoala dispune de un spatiu nou cu douasprezece sali de clasa si laboratoare moderne. Cursantii pot invata de la profesionistii care activeaza in domeniu, in municipiul Pascani.

In acest an, Centrul de Studii Pascani isi propune sa deschida o gradinita privata noua cu program prelungit, chiar in sediul scolii postliceale.

Cei care sunt interesati pot obtine mai multe detalii de la secretariatul unitatii din strada Plaiesului, nr 16, Pascani, vis-a-vis de supermarketul Kaufland sau la numerele de telefon 0232.76.57.01 sau 0755.048.832

Mentionam ca scoala postliceala este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale.

Slider