elefant.ro
More

  Peste 1.200 de participanți la “Marșul prieteniei” din Hîrlau

  „TOLERANȚĂ, FIȚI RESPECTUOȘI, ALEGE SĂ FII BUN” au scandat, într-un glas, peste 1200 de reprezentanți ai unităților școlare din orașul Hîrlău și din apropierea acestuia, joi, 14 martie, la inca o ediție a Marșului Prieteniei.

  Străzile au răsunat de mesaje strigate cu mult entuziasm și curaj de către elevi de toate vârstele, de la grupe mici până la clase de liceu.

  Proiectul devenit deja tradiție, “Marșul Prieteniei” este o activitate desfășurată în cadrul programului „Săptămâna Împreună Împotriva Violenței”, ce-și propune să încurajeze bună înțelegere și respectul , răbdarea și prietenia, toleranță fără violență.

  Activitățile din programul „Săptămâna Împreună Împotriva Violenței” au continuat și astăzi la Palatul Copiilor structura Hîrlau, cu a V a ediție a festivalului „DE IMPACT E TOLERANȚă”, prilej cu care s-au împărțit și diplome de participare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii