9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Au fost reintroduse trenurile directe Iaşi-Timişoara

Anulate sau cu traseul scurtat până la Cluj-Napoca, trenurile interregio de noapte Iaşi-Timişoara au fost restabilite între cele două puncte iniţiale. 

Mai mult decât atât, potrivit orarului afişat pe pagina de internet bilete.cfrcalatori.ro, perechea de trenuri IRN 1837/1838 circulă şi în weekend. Până la sistarea care a intrat în vigoare pe 20, respectiv 21 august, cele două trenuri – care fac aproximativ 16 ore pe drum – plecau în cursă în 6 din cele 7 zile ale săptămânii.

De asemenea, perechea de trenuri IRN 1765/1766, care pleacă la amiază de la Iaşi, respectiv de la Timişoara, a fost repusă pe traseul complet. Cu zece zile în urmă, CFR Călători stabilise că va fi acoperită doar distanţa de la Iaşi la Cluj-Napoca.

“În contextul cererii mai reduse de trafic la anumite ore şi pe anumite relaţii de călătorie din această perioadă, în vederea utilizării eficiente a resurselor, trenurile de călători IR 1837 şi IR 1838 pe ruta Iaşi – Timişoara vor avea temporar circulaţia suspendată începând cu data de 20 august 2021”, a fost răspunsul pe care l-am obţinut de la companie la acel moment. Repunerea garniturilor menţionate pe traseul iniţial a fost făcută, la fel ca suspendarea lor, fără un anunţ prealabil.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Gemuri și dulcețuri pentru iarnă – 10 rețete

Ne apropiem cu pași repezi de iarnă, așa că este timpul ideal pentru a face gemuri și...

Într-un sat din India fiecare nume e un cântec unic. Cum primesc sătenii melodia care îi va însoți toată viața

Într-un sat îndepărtat din Meghalaya, locuitorii au trei nume: un nume obișnuit, o melodie distinctă și o...

Ana Maria Popescu a fost declarată cea mai bună spadasină a lumii pentru a 5-a oară

Federația Internațională de Scrimă a desemnat-o pe Ana Maria Popescu cea mai bună spadasină a lumii. „Medalia olimpică...

Seful Inspectoratului de Politie Iasi, Costel Gîtlan, a fost înaintat la gradul de chestor de poliţie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prezidențial privind înaintarea în gradul profesional de chestor de politie...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI