25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Atletele pășcănene pe podiumul Campionatului Național – etapa finală

Atletele de la CSM Pașcani s-au clasat pe podium la etapa finală a Campionatului de Atletism pentru copii 1 și 2, ce a avut loc la Craiova, în perioada 10-12 iunie. Din cele șapte participante, patru au obținut medalii. Iustina Crâșmaru (aruncarea greutății) și Francesca Cojan (săritură în înălțime) au devenit vicecampioane, iar Elena Perijoc (aruncarea greutății) și Daria Tutu (aruncarea greutății) au obținut medalii de bronz.

Pe cât de mare a fost bucuria pentru rezultatele obținute, pe atât de mare a fost și supărarea pe drumul spre campionat, Pașcani – Craiova, parcurs de sportivele de performanță însoțite de antrenor, cu trenul. Locomotiva s-a stricat pe traseu, iar delegația de la CSM Pașcani a trebuit să stea în așteptare mai multe ore, iar într-un final să urce într-o altă garnitură fără locuri, călătorind jos pe podea, pentru a ajunge la timp la competiție.

Antrenorul a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu atletele care stăteau pe jos în tren, iar poza a stârnit un val de reacții.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane stând jos

Sursa Facebook/Mihai Vicovanu

În emisiunea Pulsul Zilei, difuzată la BIT TV, consiliera, Gabriela Nedelcu a precizat că ar trebui ca membrii Consiliului de Administrație de la CSM Pașcani să se autosesizeze în această situație și să ia măsurile necesare pentru ca sportivii să beneficieze de cele mai bune condiții pentru deplasarea în competiții.

Contactat telefonic, directorul Clubului Sportiv Municipal Pașcani, Bogdan Mandric, a precizat că deplasarea cu trenul a fost o alegere luată împreună cu antrenorul, pentru că oferă posibilitatea de odihnă a atleților. Din păcate, nu și de această dată.

De precizat este faptul că sportivele de la CSM Pașcani au adus rezultate remarcabile în ultima perioadă și reprezintă numele municipiului cu mândrie la competițiile la care participă. În schimb, nu au fost recompensate în nici un fel de administrația locală pentru titlurile de campioane obținute până în prezent.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow