More

  Aspiratoare stradale, în loc de măturoaie

  Societatea păşcăneană de salubritate se modernizează pentru a supravieţui după ce va rămâne fără serviciile de colectare şi transport a gunoiului menajer. În aceste zile a achiziţionat un aspirator stradal în valoare de 16.000 Euro. Echipamentul a fost deja pus în funcţiune şi va fi folosit pentru metinerea curăţenii pe străzile din centrul zonei Deal.
  “Aspiratorul va fi folosit şi pentru colectarea gunoiului din coşurile stradala dar şi de pe trotuare şi spaţiile verzi. Putem face curăţenie în fiecare zi pe străzile Ştefan cel Mare şi Moldovei, cu un singur muncitor. Echipamentul este cu acumulatori, deci nu face zgomot, şi poate funcţiona până la 7 ore cu o singură încărcare” a spus pentru BIT TV directorul Leonard Ursu.
  Societatea aşteaptă ca până la sfârşitul lunii să primească şi o maşină performanţa de maturat stradal pentru care a plătit peste 18 000 Euro.
  “Va fi folosită mai ales în zona Gării şi pe Esplanada. Vrem să mentinen curăţenia în fiecare zi, mai ales în zonele aglomerate. De asemenea vom propune Primăriei şi Consiliului Local actualizarea tarifelor pentru serviciile pe care le prestam” a mai adăugat managerul societăţii.

  Mentionam că din luna august operatorul judeţean de salubritate desemnat de asociaţia ADIS, în urma licitaţiilor, va prelua serviciile de colectare şi transport a gunoiului menajer. În aceste zile sunt puse în funcţiune staţiile de transfer a gunoiului, inclusive cea de la Ruginoasa şi se fac angajări.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Atenție șoferi! O parte din strada Grădiniţei este inchisa pentru asfaltare. Traficul a fost deviat pe strada Crinilor

  Lucrările de asfaltare continuă la Pașcani. După ce săptămâna trecută a fost turnat un strat de covor asfaltic pe străzile Ştefan cel Mare şi...

  Străzi pregătite pentru asfaltare. Lucrările încep săptămâna viitoare

  Primăria Paşcani anunţa că săptămâna viitoare încep lucrările de asfaltate şi pe străzile Calea Iașului, Tudor Vladimirescu din Sodomeni și Fundac Fântânele. În aceste...

  Se simplifică procesul de înmatriculare, înregistrare și radiere a vehiculelor

  Vineri, 10 iulie 2020, începând cu ora 10.00, la sediul MAI, au loc declarații de presă referitoare la noile reglementări pentru simplificarea procesului de...

  Opinii