26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Apple a lansat prima versiune beta publică de iOS 16

- Advertisement -

După mai multe versiuni beta dedicate exclusiv dezvoltatorilor, Apple lansează prima versiune beta publică de iOS 16, ce poate fi instalată şi testată de orice posesor de iPhone, transmite News.ro.

Apple a deschis accesul publicului larg la varianta beta de iOS 16, pas ce va contribui la creşterea numărului celor care testează cea mai nouă versiune a sistemului de operare şi va ajuta Apple să identifice mai multe eventuale probleme.

Utilizatorii interesaţi trebuie să se înroleze în Apple Beta Software Program şi să urmeze un set scurt de instrucţiuni pentru a-şi înscrie telefonul în programul beta şi, apoi, pentru a descărca şi instala sistemul de operare.

Cei care se lovesc de bug-uri sau se răzgândesc, pot opta să iasă din programul de testare şi să revină la ultima versiune stabilă de iOS.

iOS 16 va aduce mai multe noutăţi notabile, în frunte cu un lockscreen care oferă un anumit nivel de personalizare şi îmbunătăţiri pentru notificări şi Focus Mode. Mesajele trimise cu aplicaţia Messages vor putea fi editate şi chiar rechemate, iar aplicaţia Mail va permite trimiterea programată şi setarea unor alerte pentru revenirea la anumite e-mail-uri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow